2024. május 6. - Ivett, Frida

Drogosan menekült a rendőröktől

Feltehetően kábítószert fogyasztott az a 31 éves férfi, aki szerdán autójával elmenekült egy borsodnádasdi igazoltatás helyszínéről - mondta el a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.
2009. március 4. szerda 20:34 - HírExtra
Egyedné Novodonszki Éva közölte, hogy a rendőrök közúti ellenőrzést tartottak, amikor észrevették az út szélén, villogó vészjelzővel parkoló autót. Megkérdezték a jármű vezetőjét, mi a problémája, majd kérték a papírjait. Ekkor a 31 éves sofőr utasával együtt elhajtott; a rendőröknek el kellett ugraniuk a kocsi elől, hogy ne sérüljenek meg.

A rendőrök üldözni kezdték a menekülő autót, amelyet a közben érkezett erősítéssel a Borsod megyei Arló községben közrefogták.

A jármű vezetője ekkor tolatott, nekiment az egyik szolgálati autónak és "meglökte" az egyik rendőrt is, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A gyorsteszt alapján a férfi, akit korábban ittas vezetés miatt eltiltottak a vezetéstől, feltehetően kábítószert fogyasztott - mondta a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását