2024. június 15. - Jolán, Vid

Britney Spears túlságosan terhelt

Britney Spears legújabb visszatérésére készül, mindent erre a koncertturnéra tett fel, ami március 3-án fog kezdődni.
2009. március 3. kedd 07:49 - Kővári Adrienn

A show folytatódik


A New Orleans Aréna lesz az első állomása a koncertsorozatnak, összesen 31 városban fog színpadra állni a pop hercegnő. A Circus nevű koncertturné, melynek címe megegyezik legújabb albumának nevével is. Ezt tervezi az énekesnő a nagy visszatérésének, hiszen két éve másról sem hallunk, csak előbb felsorolt botrányairól.

Kiszivárgott, hogy a már 27 éves Britney keményen készül a koncertekre. Nem lesz hiány szexi táncjelenetekben sem, de emellett a színpadra felállítanak három cirkuszi porondot is, és rengeteg varázslatban is részese lehet annak, aki veszi a fáradságot és ellátogat a showra. Reméljük, hogy ha már ennyire készül a visszatérésre Britney, akkor legalább most nem fog playbackkelni.

- Egy ideje már elvesztette az éneklés örömét, de reméljük, hogy most ismét azt teheti az életben, amihez a legjobban ért, és amit a legjobban is szeret. Ezért nagyon hálás lehet, egyszerűen ismét fantasztikusan néz ki, és teljesít. – nyilatkozta Britneyről egyik barátja.

Mindent jóvátesz

Gary Bongiovanni, a Pollstar főszerkesztője
Nagyon remélem, hogy képes lesz egy profi showt összehozni, ha ez nem sikerül neki, akkor vége. A jegyek nagyon jól fogynak, van olyan helyszín, ahol már mindet eladtuk. Nyilvánvaló, hogy az elkötelezett rajongók szeretnék látni az énekesnő visszatérését. Most már minden csak rajta múlik.
Ha őszinték akarunk lenni, akkor első fellépése 2007-ben volt az MTV Video Music Awardson, ahol a Gimme More-ral lépett színpadra. A show borzalmas kritikát kapott, annak ellenére, hogy nagylemezét, a Blackoutot szerte a világon siker övezte.
Legújabb albuma, a Circus még 2008. december 2-án jelent meg, ami még nagyobb sikerre számíthat.

A rokonokat sem hagyja hidegen az igazi visszatérés lehetősége, Jamie az apuka ezekkel a szavakkal beszélt lányáról, Britneyről.

- Tény, hogy az utóbbi években betegeskedett a lányom, de mostanában teljesen kivirult. Rendesen eszik, stabilan áll a lábán, elmegy a találkozóira, vigyáz a gyermekeire, mindent úgy tesz, ahogy eddig is tennie kellett volna.



A menedzser, Larry Rudolph szerint a tánc és az éneklés tesz a legjobbat Britney egészségének, a karrier a legjobb gyógymód, amivel ki lehet rángatni a félre sikerült életéből.

Ezzel mások is egyetértenek, egyik barátja is azon a véleményen van, hogy az energia jót tesz az énekesnek.

A pozitív hozzáállásokkal szemben, vannak olyan barátok, akik igenis aggódnak az énekesnőért. Félnek, hogy esetleg túlságosan is megterhelő lesz Britney számára ez a sok helyszínes turné, főleg azzal a súllyal, amit a lány vállára tettek. Hiszen, ha most elbukik nem lesz második alkalom.

A gyerekekért viszont nem kell aggódni (vagy talán mégis), ugyanis az apuka, Kevin Federline fog rájuk vigyázni addig, amíg az anyuka koncertezik. Nem áll szándékában mellőzni fiait, hiszen mindezt miattuk teszi. -nyilatkozta Britney.

Mi meg közben kíváncsian várjuk a további fejleményeket. Britneynek nem ártana valami pozitív reklám, ugyanis a neve mostaában nem sok jóval kecsegtetett.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását