2024. május 6. - Ivett, Frida

Angyalok segítik a 14 gyermekes anyát

Felelőtlennek nevezte lányát a nyolcas ikrek nagyapja, aki az Oprah Winfrey show-jában reményét fejezte ki, hogy emiatt nem éri bántódás a gyerekeket.
2009. február 20. péntek 17:36 -
Mint Ed Doud kifejtette, lánya, a 33 éves Nadya Suleman, ahogy kezelőorvosa is "abszolúte felelőtlen" volt.

"A lányomnak segítségre van szüksége" - hangsúlyozta a boldognak egyáltalán nem mondható nagypapa, aki arra kérte az embereket, hogy ne bántsák Nadyát, ahogy az ikreket sem, hiszen azok az Isten ajándékai.

A 33 éves egyedülálló anya, akinek már volt hat gyermeke, lombikbébiprogram segítségével nyolcas ikreknek adott életet január végén. Nadya Suleman jelenleg munkanélküli, s 14 gyermekével együtt anyja, Angela háromszobás házában lelt menedékre. Angelának jelenleg 23.225 dolláros (5,6 millió forintos) hiteltartozása van, amelynek fejében májusban elárverezik házát.

Az Angel in Waiting (Angyalok készenlétben) elnevezésű kaliforniai nonprofit szervezet már felajánlotta Nadya Sulemannak, hogy szállást biztosít neki és 14 gyermekének, valamint 24 órás segítséget a kicsik ellátásához. Utóbbi szolgáltatás havi 135 ezer dollárba (32,6 millió forintba) kerül majd, mivel legalább egy tucatnyi gondozóra lesz szükség. Az összeg egy részét lakossági felajánlások révén remélik biztosítani.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását