2024. május 2. - Zsigmond

Fergeteges buli lesz - újra SzelektívHallás parti!

Ez a buli bizony szelektív hallást igényel! Február 14-én szombaton már 34. alkalommal dübörög a SzelektívHallás Parti JoNeS és a RaDio VaN szervezésében. Funky, r’n’b, oldschool, hip-hop és break minden mennyiségben. Magyarország legnagyobb f
2009. február 13. péntek 16:50 - Hírextra
Öt éve indultak, s azóta óriási népszerűségre tettek szert a SzelektívHallás Partik. Szinte hihetetlen is belegondolni, szombat este 22 órakor már harmincnegyedik alkalommal bulizhatnak a fekete zene kedvelői a Lurdy Házban, azon belül is a Renegade Pubban. A fergeteges buli és egyben a BlackVaN rádió házigazdája JoNeS mesélt a HírExtrának a részletekről.

- Régóta csináljuk, ez már a 34. SzelektívHallás Parti lesz – mondta el a HírExtrának JoNeS, aki azt is elárulta, hogy meglepetéssel is készülnek a fekete zenére bulizóknak. – Az első 399 vendég egy igazi zenei csemegével, a 2. Best of Selectiv mix lemezzel gazdagodik –tette hozzá.

Aki tehát kedveli a fekete zenét és hajlandó egy iszonyatosan nagyot bulizni, annak mindenképpen a SzelektívHallás Partin a helye. Funky? Hip-hop? Break esetleg r’n’b? Vagy oldschool? Minden egy helyen, egy időben a 34. SzelektívHallás Partin.

Nagyon fekete lesz!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását