2024. április 29. - Péter

Siófokon is ismert a késelős banda

Nem ismeretlen a balatoni éjszakában sem a veszprémi késelésért felelős banda; ahol tagjai megjelentek, ott szinte biztosan balhé kerekedett - írta keddi számában a Somogyi Hírlap.
2009. február 10. kedd 10:30 - Hírextra
A megyei napilap a veszprémi kézilabdások elleni támadás kapcsán - amelyben egy román játékos, Marian Cozma meghalt, egy horvát és egy szerb csapattag, Ivan Pesic és Zarko Sesum pedig súlyos sérüléseket szenvedett - közölte: a sportolókat ugyanaz a csoport támadta meg, amelynek mintegy 150 tagja a múlt év nyarán, erőfölényét demonstrálva a sétány őrzéséért felelős biztonsági cégnek, késekkel és kardokkal végigvonult Siófok egyik sétányán.

A cikk szerint csak feltételezhető, hogy a nyári felvonulásnak köze van a szeptember 17-én Siófokon, egy ezüstparti villa udvarán történt kézigránátos robbantáshoz, amely az enyingi csapat vezére ellen irányult.

Az enyingi banda kedvelte Siófokot, aminek a vendéglátósok nem örültek, mert a csoport tagjai általában balhét csináltak, s gyakran nem fizettek. Így történt a hétvégén Veszprémben is, ezért kellett meghalnia a válogatott kézilabdázónak - olvasható a megyei napilapban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását