2024. május 3. - Tímea, Irma

Dévényi Tibi bácsi úgy akar élni, mint egy tinédzser

Dévényi Tibor holnap tölti be a 62. életévét. A magyar törvények szerint nyugdíjas lesz, azonban Tibi bácsi nem a szokásos módon élvezné nyugdíjas éveit. Folytatná eddigi playboy életmódját: továbbra is dzsippel járna diszkóba!
2009. február 10. kedd 18:59 - Hírextra
Az örökifjú lemezlovastól épp a minap köszönt el a Magyar Televízió. A nézők hétről hétre láthatták őt, ahogy tompán, öregurasan konferálja fel a következő zenei számot a Csináljuk a fesztivált! című népszerű műsorban. Többek véleménye szerint a másik műsorvezető, Harsányi Levente mellett egy joviális öregúr benyomását keltette. (Távozása után a köztévé a jóval aktívabb és beszédesebb Gundel Takács Gábor szerződtette a helyére.)

Tibi bácsi azonban nem érzi magát idősnek. S noha már túl van a hatvanon, továbbra is úgy szeretne élni, mint egy tinédzser.

„Én farmerban ugrok ki a dzsipemből, és éjszakánként diszkózom. Szükségem van a nyugdíj-kiegészítésre, ezért továbbra is diszkózom. Nem tudom megunni, ez az éjszakai vidám, nyüzsgő élet tart fiatalon.”

Kérdés persze, hogy a mai fiatalok meg tudják-e unni őt? Amíg nem, addig Tibi bácsi biztos lehet benne, hogy lesz munkája. Utána pedig jöhet a jól megérdemelt nyugdíjas élet, amikor is Dévényi is megismerkedhet az éjszakai alvás fogalmával.
Forrás: HírExtra, Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kardipapa
2009. február 10. 22:05
tibibácsi megoldja.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását