2024. május 3. - Tímea, Irma

Ákos fejét elcsavarta a szőke bombázó

Dobrády Ákos néhány hónapig még Amerikában tölti a mindennapjait, hiszen régi terve vált valóra: nyelvtudását angol nyelvterületen gyakorolja. A zenész azért nem Anglia mellett döntött, mert közbeszólt a szerelem, így pillanatnyilag a napfényes Floridában
2009. február 10. kedd 16:59 - Hírextra
- Nem Kimhez mentem, de nagyrészt ő az oka, hogy több lehetőség közül végül Sarasota, Florida mellett döntöttem. Ő itt él és felajánlotta, hogy segít iskolát és lakást keresni. Mielőtt őt megismertem, csak azt tudtam, hogy ahhoz, hogy olyan szinten beszéljek angolul, ahogy szeretnék, mindenképp azon a nyelvterületen kell élnem egy darabig. Végül Florida mellett szólt a napsütés, és a tenger is – mosolyog a zenész, majd elmeséli megismerkedésük történetét.

- Pár héttel ezelőtt egy budapesti szórakozóhelyen ismerkedtünk meg. Mióta Londonban középfokú nyelvvizsgát szereztem, direkt keresem azokat a helyzeteket, ahol beszélgethetek angolul – magyarázza Ákos, aki ezek után persze, hogy nem hagyhatta ki a sugárzó szőkeséget, vagyis azt, hogy vele gyakorolja a nyelvet.

- Aranyos, helyes lány, a mosolya azonnal szembetűnt. Semmi mesterkéltség nincs benne és mégis nagyon nőies, nekem ez a legfontosabb. Egyébként is minden tetszik, ami vele kapcsolatos – vallja Dobrády, akiről most az is kiderült, egyáltalán nem az a csapodár fajta.

- Csak azért nem megyek bele egy kapcsolatba, hogy ne legyek magányos – állítja - Előfordul, hogy hosszabb idő is eltelik úgy, hogy nincs társam. Az egyedülléttel sincs semmi bajom, mert a dalszerzésnek néha kifejezetten jót tesz a magány. Persze, mint mindenki, én is akkor vagyok igazán boldog, ha az érzéseimet megoszthatom valakivel – teszi hozzá - Hiszek a mindent elsöprő szerelemben, bár nem gondolom, hogy azt első látásra érezni lehet. Éppen ezért hosszabb kapcsolataim voltak, hiszen nekem idő kell ahhoz, hogy az érzéseim elmélyüljenek.

- Idővel hazajövök, és akkor több ezer km. választ majd el Kimtől. Fatalista vagyok, hiszek abban, hogy a sors mindent elrendez. Amit tudok, hogy szeretnék ebbe a pár hétbe belesűríteni annyi programot, amennyit csak lehet. Színház, koncert, kirándulás és persze a tenger- tervezget az énekes, akit a fiatal amerikai lány minden bizonnyal inspirál, hiszen már jó pár dallam összeállt a fejében.

- Dalokat is írok majd, hiszen ez a környezet nagyon jó hatással van rám. Kell még egy kis idő, amíg minden a helyére kerül, mert az itteni életemben a berendezkedés időszakát élem. Remek kis házat találtam a tengertől pár száz méterre, egy csendes nyugodt környéken. Szóval Florida minden tekintetben jó választásnak bizonyult - mondja, és végül beavat a nyári terveibe is, amikor már itthon örülhetnek neki a rajongók.

- Ha hazamegyek, dolgozni fogok az új lemezen, és készül egy egyedi website-om is, ahol közvetlenül tudom tartani a kapcsolatot azokkal, akik a zenémet szeretik. Nyáron pedig koncertezem, ahogy már sok éve mindig…

S, hogy addig milyen utat jár be a friss szerelmesek kapcsolata, reméljük arról is hírt adhatunk majd!
Forrás: star
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását