2024. május 2. - Zsigmond

Kurvázni szex közben

Van néhány intim kérdésed, amit nem tudod, kinek tehetnél fel? Pedig bizony, van néhány kényes téma, amit még a barátnőidtől sem kérdezel meg szívesen. Itt most mindenre megkaphatod a választ, cenzúra nélkül!
2009. február 1. vasárnap 13:02 - Hírextra
Első aggodalom: Elég szűk vagyok odalent?

Először is azt tudnod kell, hogy minden hüvely azonos méretű. Attól, hogy a pasik különbözőnek érzékelik, nem kell aggódnod. Mert például, ha azt mondja, túl tágas neki benned, mindössze azt jelenti, a pénisze túl kicsi hozzád. „Az, hogy idővel kitágulsz, nem igaz, mivel a hüvely egy elasztikus dolog, de nem nő meg a mérete”- mondja Ian Kerner, szexológus. Egyetlen tényező van, ami véglegesen befolyásolja, ez pedig a szülés. Azért tehetsz valamit azért, hogy az izmaid rendben működjenek, ez pedig az intim torna, amit jó, ha naponta többször is megcsinálsz.

Második: A pasim lekurváz néha szex közben.

Vannak filmek, ahonnan a férfiak igen sokat tanulnak. Na, ezekben előfordul néhány durvább, agresszívebb mondat. Nem feltétlenül rossz, hiszen általában a nők és a férfiak is beindulnak erre. DE persze ez is attól függ, neked bejön-e. Mert ha nem, akkor valamiféle kompromisszumra kell jutnotok a közös cél érdekében. A lényeg, hogy mondd el neki. Mivel ő is azért „dolgozik”, hogy te jól érezd magad, ha valami nem teszik neked, nem csinálja.

Harmadik: Úgy tűnik, nem élvezi az orális technikámat!

Két oka lehet annak, ha úgy látod, nem indul be eléggé vagy legalábbis nem látod rajta a vágy jelét. Vagy túl gépiesen mozogsz odalent, vagy pedig aggódsz a teljesítmény miatt, ami rá is átragad. „A lelkesedés és az élvezet az, amit éreznie kell, hogy ő is élvezhessen.”- mondja Susan Crain Bakos, szakértő. Ha tényleg élvezettel fogod meg, és kapod be, nem stresszelsz a teljesítmény miatt, meglesz az eredménye, hidd el!

 
Negyedik: Szeretem, ha elfenekel szex közben, vagy erősen megmarkolja a hajamat. Normális ez?

Teljesen. A megkérdezettek többsége szeret valami nem mindennapit adni, és kapni szex közben. Szex közben endorfin termelődik, ettől az egész tested megfeszül. És mivel a fenék igencsak kívánatos testrésze egy nőnek, ráadásul épp a kezed ügyében van. Ugyanígy van ez a hajjal is, ami mivel idegvégződéseket is jelent, fokozza a szexuális aktivitást. Ezért is a legjobb, ah a csúcsponton folyamodsz ezekhez a műveletekhez.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását