2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Sebestyén lecsúszott

Sebestyén Júlia a pénteki rövidprogram után a csalódást keltő 14. helyről várja a szombati kűrt a Helsinkiben zajló műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon.
2009. január 23. péntek 17:52 - Hírextra
A tiszaújvárosi versenyző a legjobb ötben szeretett volna végezni, hogy vasárnap a gálán is jégre léphessen, ez most már szinte lehetetlennek tűnik. Sebestyén 43,32 pontot kapott, s elsősorban technikailag "pontozták le" a gyakorlatát. A másik magyar induló, Hadford Katherina 33,76 ponttal a 31. helyen végzett, ahhoz hogy a szabadprogramban is érdekelt legyen a legjobb 24-be kellett volna kerülnie.

A hazai szurkolók örömére két finn versenyző vezet, Laura Lepistö és Susanna Pöykiö mögött az elmúlt két Eb-n győztes olasz Carolina Kostner a harmadik.

A kontinensviadal pénteki programja 17:40-től a jégtáncosok kűrjével folytatódik, amelyben a Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin kettős is érdekelt, míg a nők - köztük Sebestyénnel - szabadkorcsolyázása szombaton 12:30-kor kezdődik.

Eredmények:
1. Laura Lepisto (finn) 56,62 pont
2. Susanna Poykio (finn) 56,06
3. Carolina Kostner (olasz) 51,36
...14. Sebestyén Júlia 43,32
...31. Hadford Katherina 33,76
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását