2024. május 3. - Tímea, Irma

Ronaldo megéri a pénzét

A brazil klub elnöke elégedett az elmúlt hetek marketing-eredményeivel. A Corinthians három millió Ronaldo-mezt adott el a karácsonyi időszakban. A brazil élvonalba tavaly visszajutó klub nagy terveket szövöget, amelyek megvalósításához Ronaldo is szükség
2009. január 3. szombat 17:59 - Hírextra
- Hogy megérte-e szerződtetni Ronaldót? Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a három millió dressz, amit az ő nevével és számával ellátva adtunk el az elmúlt hetek során – nyilatkozta Andres Sanchez, a Cor elnöke.

A brazil élvonalba tavaly visszajutó klub nagy terveket szövöget, amelyek megvalósításához Ronaldo is szükséges. Az elnök elmondta, a klub vezetése Ázsia felé szeretne nyitni, mivel azon a kontinensen (is) nagyon népszerű a brazil futball, Ronaldo pedig kiváltképp az. Ha tehát minden a tervek szerint alakul, akkor a Corinthians – Ronaldo játékának és pénzügyi hozadékának köszönhetően – hamarosan újra Dél-Amerika egyik legmeghatározóbb futballcsapata lesz.

- Ronaldóval csak nyerhetünk. Ha Isten is megsegíti őt, akkor még évekig fog játszani, és terveink szerint csakis nálunk, a Corinthianszban. Azt szeretnénk, hogy a Fenomeno tőlünk vonuljon majd vissza – mondta Sanchez.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását