2024. május 3. - Tímea, Irma

A NOB már a 2012-es helyszíneket kéri

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) azt kéri a 2012-es londoni nyári játékok szervezőitől, hogy legkésőbb jövő márciusig döntsék el véglegesen a sportágaknak otthon adó létesítmények pontos helyét.
2008. december 11. csütörtök 10:25 - Hírextra
Gilbert Felli NOB igazgató ezzel kapcsolatban jelezte: a brit rendezők még két sportlétesítmény helyszínéről nem határoztak, egyrészt a tollaslabdának és a ritmikus gimnasztikának otthont adó csarnokéról, másrészt a lőtéréről.

"Márciusig tudni szeretnénk, hol lesznek ennek a három sportágnak a versenyei, ezt az igényünket már jeleztük a szervezőknek" - mondta Felli.

Az építkezések költségeivel hosszú ideje problémájuk van a londoni rendezőknek, ezért nem tudnak dűlőre jutni az említett két létesítménnyel kapcsolatban sem. Ráadásul az ősszel kibontakozott gazdasági válság miatt még nem sikerült banki kölcsönt szerezni az egymilliárd eurós olimpiai falu építéséhez, illetve a média központ munkálataira sem tudták egyelőre biztosítani a forrásokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását