2024. május 10. - Ármin, Pálma

Miniszteri biztosa lett az utánpótlásnak

Vass Károly személyében miniszteri biztost neveztek ki a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltatási Intézet (Nusi) élére - írta a csütörtöki Magyar Hírlap.
2008. december 4. csütörtök 07:00 - Hírextra
A miniszteri biztos megbízatása 2009. február 28-ig szól.

"Ezt a döntést azért hoztam meg, mert a Nusi főigazgatói posztjára még szeptemberben kiírt pályázat eredménytelen volt, sem a pályamunkákat, sem a jelölteket nem tartottam alkalmasnak arra, hogy ezt a posztot betöltsék" - indokolta döntését a lapnak Gyenesei István, a sportügyekért is felelős önkormányzati és területfejlesztési miniszter.

A pályázók között volt Dala Tamás, a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltatási Intézet megbízott főigazgatója is, aki korábban a Nusi egyik intézményét, a Nemzeti Sportuszodákat vezette.

Gyenesei István korábban a Magyar Hírlapnak úgy nyilatkozott, hogy "kívülről" akarja a posztot betöltetni, de mint mondta, egyelőre nem volt a pályázók között olyan jelölt, akit a hatmilliárd forintos költségvetésű intézmény vezetésére alkalmasnak tartott volna.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását