2024. május 14. - Bonifác

Ashlee gyereke csak kétmilliót ér

Az énekesnő várta a liciteket a kis Wentz képeire, de a Brangelina ikreket meg se közelítették.
2008. december 1. hétfő 08:10 - Hírextra
Ashlee Simpsonnak és kedvesének, Pete Wentznek óriási mázlijuk van kisfiúkkal, Bronx Mowgli Wenzt-cel. Persze nem csak azért, mert az újszülött szépen eszik és átalussza az éjszakát a szülők nagy örömére, hanem mert igazi kis pénzeszsák már most. A celebpár ugyanis a gyermekükről készült első fotókért 2 millió dollárt (400 millió forintot) tehet zsebre.

- Már látom is, ahogy Ashlee és Pete számolgatják a zöldhasúkat. Kétmillió jónak tűnik, de elég szerény összegnek számít a celebvilágban – nyilatkozta egy újságíró. Ashlee tavaly még felelőtlenül énekelgetett a nagyvilágba, most, hogy feleség és édesanya lett, sokkal megfontoltabbnak kellene lennie. Mintát vehetne a hollywoodi álompárról, Angelina Jolie-ról és Brad Pittről, akik az ikrek képeiért 20 millió dollárt (4 milliárd forintot) kaptak.

Persze nincs, aki jobban trükközne Angelináéknál – folytatta a szókimondó publicista. A gyerekekért kapott szennyes pénzt hófehérre mossák azzal, hogy jótékonykodnak belőle. Az igazság az, hogy a nyilvánosság minden pénzt megér nekik.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását