2024. május 7. - Gizella

Overdose utolsó futama

A galoppversenyeken veretlen magyar csodaló, Overdose hétvégén Rómában versenyez, s ez lesz idei utolsó futása."Valószínűleg Overdose lesz az egyik favorit, de addig nem szabad ezt kijelenteni, amíg nem hozzák nyilvánosságra, hogy a 44 nevezett lóból, mel
2008. november 14. péntek 09:33 - Hírextra
Hozzátette: a mind a tíz futamán győztes négylábú csütörtök késő délután indult Rómába, s várhatóan péntek dél körül érkezik meg.

Mikóczy kiemelte, a valamivel több mint 80 ezer euró összdíjazású verseny az eredetileg tervezett decemberi, hongkongi Világkupa helyett került Overdose programjába, mert még túl korainak találták a ló számára a hosszú utazást, s hogy addig karanténba kerüljön.

Overdose - amelyet egyévesen 3000 euróért vett meg gazdája, s jelenleg értékét több mint egymillió euróra becsülik - eddig mind a tíz futamán győzött, a tizenegyediken, a híres párizsi viadalon is elsőként ért célba, de a futamot leintették, mert egyik riválisa beragadt a rajtgépbe. A megismételt futamon Overdose már nem indult el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását