2024. május 4. - Mónika, Flórián

Mossuk ki magunkat Csongrádi Katával

Könyvet valamint musicalt ír, főszerepet játszik, énekel, mindezek mellett még elégedett és boldog.
2008. november 9. vasárnap 22:43 - Hírextra
Ki ne emlékezne a Millió rózsaszál című örökzöld slágerre, amit legalább ennyiszer hallhattunk, és ki ne emlékezne arra a szőke mosolygós hölgyre, aki annak idején ezt énekelte. Csongrádi Kata bár nincs szem előtt és nem is reklámozza magát, mégis hihetetlen sikereket ér el: a most megjelent Belső Nap című, 5. könyvét olyan gyorsan elkapkodták, hogy három nappal a megjelenése után, már megrendelték a második kiadást. Egyébként musicaleket ír, illetve ezek főszerepeit játssza, közönség találkozókon vesz részt, és nem utolsósorban ő lesz a Csak Csajok következő társ-műsorvezetője.

- Nagyon várom már a műsort, egyenesen rajongója vagyok, ha esetleg lemaradok az adásról, akkor felvételről is megnézem. Fontosnak tartom, hogy kiállni csakis felkészülten lehet. Már én is lázasan gyakorlom a műsor sztenderd elemeit, például hogy melyik telefonszámot hívhatják a nézők – meséli Csongrádi Kata lelkesen és mosolyogva.

Nem mindig volt ő ilyen kiegyensúlyozott, sok tragédia érte, amiért utólag már hálás, hiszen -ahogy ő fogalmaz- ennek köszönheti, hogy egy új utat választott.

- Hál’ Istennek sok megpróbáltatás ért, aki tálcán kap minden lehetőséget, nem fedezhet fel olyan dolgokat, amelyeket én. A férjemet háromszor hoztam vissza a túlvilág kapujából és ma olyan egészséges, hogy kieszi a hűtőt. 20 évvel ezelőtt majdnem meghaltam egy műtőasztalon, és akkor határoztam el, hogy ha kesergek, azzal nem segítek senkin. Utánajártam, olvastam, tanfolyamokra jártam, hogy megtanuljam és kitapasztaljam a boldogságkeresési módszereket. Az a fő, hogy testi-lelki harmóniában élj. Azóta megírtam a könyveimet és rengeteg pozitív visszajelzést kapok, sokan a tanácsaim megfogadásával mentették meg párkapcsolatukat vagy gyógyultak ki különböző betegségekből – mondta az énekes.

Kata igyekszik minél több csatornán megszólítani az embereket. Nemcsak könyvet írt, hanem cédét adott ki, sőt musicalek dalszövegeit is ő szerezte, majd énekelte el.

- Olyan zenés darabok ezek, amelyeknek történetén és karakterein keresztül újra és újra megismerheti és megtapasztalhatja az ember a boldogságot, illetve az ahhoz vezető utat. Ezek is ösztönző hatásúak. A fő mottóm is az egyik darabból származik, amely így hangzik: ne add fel!

Csongrádi Kata számára ez az egész egy komplett pihenés, persze igyekszik időt szakítani a kikapcsolódásra. Sokszor elég neki 15 perc lazulás, és úgy érzi magát, mintha 8 órát aludt volna. A belső zuhanyt - amellyel kitakarítjuk magunkból a fáradtságot, stresszt és betegséget - , jó szívvel ajánlja mindenkinek.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását