2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Balotelli beszólt

Mario Balotelli, az Inter ifjú tehetsége szerint szüleinek el kellene felejtenie, hogy van egy fiuk.
2008. november 6. csütörtök 14:40 - Hírextra
Mikor Balotelli két éves volt szülei egy betegsége miatt lemondtak róla, így az Inter jelenlegi sztárjelöltje nevelőszülőknél töltötte gyerekkorát, édesanyjával és édesapjával nem találkozott. A több mint 15 évig bujkáló szülők azonban most egycsapásra előkerültek, és büszkén nyilatkoznak híressé vált fiukról, dicsekvésük azonban nem kis ellenérzéseket keltett a játékosban.

Balotelli nem rejtette véka alá csalódottságát, és kijelentette: ha eddig nem érdekelte a szüleit, akkor azok ezután se akarjanak hallani felőle.

- Ha nem én lennék Mario Balotelli, az Inter futballistája, akkor a Barwuah házaspárt egy kicsit sem érdekelné, hogy mi van velem. Két éves koromban örökbe fogadott a Balotelli család, senki sem kérdezte Barwuahékat, hogy miért váltak meg tőlem. Vajon miért nem fordultak a hatóságokhoz, hogy vissza akarnak kapni, miután felépültem a betegségemből? A nevelő szüleim többször is szerettek volna kapcsolatba lépni az igazi szüleimmel, de ők sosem voltak kíváncsiak rám, inkább bujkáltak előlem. Most, hogy az olasz élvonalban focizom, hirtelen meg akarnak találni, és jönni akarnak meglátogatni, interjúkat adnak, és a szomorú képpel mutogatják az Inter-mezben készült fotóimat - fakadt ki Balotelli.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását