2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Kalapáccsal verte agyon adósát egy férfi

Kőműveskalapáccsal harmincöt ütést mért áldozatára egy ácsi férfi, akit a bűncselekmény elkövetése után hét órával elfogtak a rendőrök; a gyanúsított részleges beismerő vallomást tett - tájékoztatta Komárom-Esztergom megye rendőr-főkapitánya hétfőn az MTI
2008. október 20. hétfő 12:47 - Hírextra
A gyanúsított a későbbi áldozatnál házfelújítási munkát vállalt, amit együtt végeztek el. Díjazásként 100 ezer forintban állapodtak meg, ebből azonban a férfi többszöri felszólításra is csak 40 ezret kapott meg. Ezért közölte a tulajdonossal: "ha nem fizetsz, én téged még ma megöllek" - idézte fel a pénteken éjfél körül történt bűncselekmény részleteit Gorgosilits Fábián főkapitány.

Az áldozat és a tettes is rokkantnyugdíjasként élt, mindketten cselekvőképességet korlátozó gondnokság alatt álltak és ugyanabban a szociális központban étkeztek. Az elkövető éjjel italos állapotban benyitott az áldozat lakásába, amelyen zár nem volt, csak kilincs, és kutatni kezdett. Amikor a tulajdonos felébredt, a tettes elmondása szerint a magával vitt kalapáccsal addig verte, amíg mozgott, majd még két órát töltött a lakásban, az áldozat pénzét keresve.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását