2024. május 4. - Mónika, Flórián

Bartók Eszternek tárulkozni kell

A Csak csajok újabb társ-műsorvezetője első dalait idegen nyelven írta, akkor még nem akart annyira kitárulkozni. Most azonban nincs menekvés; még jobban megismerhetik a nézők, hiszen hétfőtől a fiatal énekes is kérdez a vendégektől.
2008. október 13. hétfő 07:33 - Hírextra
- Remélem sikerül magamat adni a műsorban, és nem lesz úrrá rajtam az izgalom. Igazából minden érdekel. Egyébként is azt gondolom, hogy a nők bármiről, bármikor el tudnak csacsogni. Abszolút kíváncsi természetű vagyok. Sajnos ritkán látom a Csak csajokat, mert én inkább éjszaka élek – mesélte őszintén az énekesnő.

Bartók Eszter sok mindenen dolgozik egyszerre, ami a mai világban már egyáltalán nem meglepő, sőt…

- Nincs két egyforma napom, de nem zavar, már megszoktam, hogy ehhez kell alkalmazkodnom. Inkább így élek, és ha tehetem, menekülök a monotonitástól. Minden percben gondolkozom, zakatol az agyam, aztán pedig igyekszek lépést tartani a saját elképzeléseimmel – árulta el mosolyogva.

Eszter nem titkolja, hogy bár 14 éves kora óta szinte önálló, mégis nap, mint nap felhívja édesanyját, és kikéri véleményét.

- Sajnos ritkán jutok haza, viszont telefonon rendszeresen beszélünk anyukámmal. Mindig kifaggatom, hogy mikor mi- és mennyire tetszett neki. Biztos elfogultak néha, de mindig megmondják, ha valami nem tetszett, én pedig tudomásul veszem.

Már korábban is említettük, hogy Eszter folyamatosan töri a fejét az újabb terveken, és sokszor éjszakába nyúlóan dolgozik, zenét szerez. Tennivalója pedig tényleg akad bőven.

- Gőzerővel készül a harmadik lemezem. Bízom benne, hogy bő féléven belül a boltokba kerül a korong. Már mindent megírtam a zenétől kezdve, a szövegig, csak a stúdiómunka van hátra. A fellépések mellett, igyekszem megszerezni a második diplomámat angol nyelvtanár szakon. Ami pedig még egyelőre alakulóban, az egy újabb külföldi fellépés – ám erről Eszter majd csak később árul el részleteket.

A készülőben lévő lemezről az énekesnő annyit elmondott, hogy ezen is lesznek angol és magyar dalok vegyesen, valamint stílusban hasonló az előző kettőhöz.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását