2024. május 3. - Tímea, Irma

Caramel új nője

A fiút az idei Miss Balaton harmadik helyezettjével látták összebújva. Múlt héten, pénteken késő este, a Rottenbiller utcai lakásához közeli bárban látták csókolózni Schneider Lillát és Caramelt. A fiatalok állítólag úgy turbékoltak egész éjjel, mint egy
2008. szeptember 27. szombat 12:40 - Hírextra
- Egy céges rendezvényen ismerkedtünk meg egymással, úgy másfél-két hónappal ezelőtt. Caramel énekelt, én hoszteszkedtem - meséli Lilla, aki három évig élt kapcsolatban, párjával azonban néhány hete szakítottak. Ezt követően fogadta el Caramel randevúmeghívását.

- Óvatos vagyok most a magánéletemmel kapcsolatban. Még csak három hete költözött el tőlem a volt kedvesem, de már egy éve nem nagyon működött a kapcsolatunk. Ugyanakkor tisztelem annyira, hogy ilyen hamar nem megyek bele egy új viszonyba. Lehet, hogy Caralmel nyitottabb, de mondjuk inkább úgy: ismerkedünk egymással, alakulóban van köztünk valami - tette hozzá az udvarhölgy, aki nem tagadta le a randevút, és azt sem, hogy valóban láthatták összebújva az énekessel.

Caramel - Lillához hasonlóan - szintén három év elteltével maradt egyedül, az év elején szakított Bartók Eszterrel. Noha azóta pletykáltak már arról, hogy újra kibékültek, ám úgy tűnik, ez kacsa volt.

A fiú az elmúlt hónapokban alaposan lefogyott, de ha a magánéletéről kérdezték, eddig mindig csak sokatmondóan mosolygott.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását