2024. május 3. - Tímea, Irma

Vége a kurváknak?

Befejeződött a prostitúció kiszorítására indított akció Miskolcon - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa közölte: a miskolci rendőrkapitányság egy hónapig tartó
2008. szeptember 25. csütörtök 16:37 - Hírextra
A fokozott ellenőrzés augusztus 25-től indult. A szerdán lezárult akcióban jelentős szerephez jutottak a kép- és hangrögzítő berendezéssel ellátott szolgálati gépjárművek, amelyek "fürkészve" járták Miskolc védett közterületeit. A berendezések minden prostitúciós jogsértést dokumentáltak: nemcsak azokat, akik a testüket árulták, hanem azokat is, akik vevők voltak ezekre az ajánlatokra - tette hozzá.

Kifejtette: a program nem fejeződik be, csak némiképp átalakul. Az elkövetkezendő hetekben, hónapokban szintén kamerával felszerelt, de megkülönböztető jelzéssel el nem látott szolgálati gépjárművek - úgynevezett civil autók - cirkálnak majd a városban.

Az ellenőrzés statisztikai eredményéről azt mondta: a rendőrök összesen 162 főt igazoltattak, 26 főt állítottak elő a rendőrkapitányságra, 4 elfogatóparancs miatt körözött személyt kerítettek kézre, 8 embert vettek szabálysértési őrizetbe, és 41 fővel szemben kezdeményeztek szabálysértési eljárást prostitúció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gabra
2008. szeptember 26. 14:23
Vége a kurváknak Miskolcon. Tök jó. A múltkor a mozgássérültek helyén jogtalan igazolvánnyal állókat bilincsbe verve vitték be a miskolci rendőrök. Tök jó. Gratulálok Pásztor Albertenek és derék csapatának. Jól megmutatja mi az új rend Miskolcon. Az összes bűnöző már a börtönben van, most jönnek a kurvák és a jogtalanul parkolók!? Miskolc a tökéletes rend városa, a bűnözés nélküli város, ahol a rend derék védői és szolgálói energiájukat a kurvákra és a jogtalan parkolókra fordíthatja!? A stzatisztikák sajnos nem ezt mutatják! A bűnözők jókat röhögnek a markukba! Szóval azért nem kellene ennyire fényezni a dolgokat. A miskolci rendőri vezetés tökéletes alkalmatlanságát bizonyítják ezek a lépések. A jó marketing a vissza nem lövő, könnyű ellenfélnek számító kurvákra és parkolókra vadászni. Bravó!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását