2024. május 9. - Gergely

Nem válik az államfő

Nem válik el feleségétől Václav Klaus cseh államfő - jelentette ki Ladislav Jakl, a köztársasági elnök személyes titkára szerdán este egy prágai kereskedelmi rádióban. Jakl ezzel reagált a bulvárlapokban már hosszabb ideje felbukkanó hírekre, miszerint Kl
2008. szeptember 25. csütörtök 15:30 - Hírextra
"Semmit sem tudok erről. Nem látom semmi nyomát annak, ami ezt bizonyítaná" - válaszolta egy kérdésre az elnöki titkár. A cseh elnöki pár magánéletét firtató további kérdésekre azonban nem volt hajlandó válaszolni. "Én az ilyen dolgokba nem ütöm bele az orrom. Én sem szeretem, ha valaki az én dolgaimba üti bele az orrát" - jegyezte meg Jakl.

A cseh bulvársajtó az elmúlt hónapokban több olyan képet is közölt, amelyen a 65 éves államfő mellett Petra Bednárová 25 éves légikisasszony látható. Bednárová a cseh politikai vezetők külön repülőgépein lát el stewardessi feladatokat. A bulvárlapok tudni vélek, hogy Klaus továbbra is tartja a kapcsolatot Bednárovával, s ezért felesége Lívia asszony válást fontolgat.

Bednárová volt az a hölgy, akivel a bulvársajtó szerint Klaus idén tavasszal az elnöki tisztségbe való újraválasztása utáni első éjszakáját töltötte. Klaust lefotózták, ahogy este fél tizenegykor Bednárovával együtt elhagyja az Erpet sportklubot, majd az elnöki gépkocsin a Prágához közeli Vestec község egyik szállodájába hajtanak. A fotósok azt is megörökítették, amikor a pár reggel elhagyta a szállodát.

A cseh államfőnek, akinek felesége és két felnőtt fia van, nem ez az első ismert szerelmi románca. Klaus ilyen okból már 2002-ben is a bulvárlapok címoldalaira került, amikor az egyetemi hallgató-légikisasszony Klára Lohniskával találkozgatott. Klaus akkor nyilvánosan elismerte hűtlenségét, s az azt magyarázó egyik mondata azóta szinte szállóigévé vált Csehországban, s gyakran idézi a sajtó.

"Ha az ember piros lámpára megy át az utcáőn, számolnia kell vele, hogy megcsúszik, s egy autó elüti" - jelentette ki a cseh államfő hűtlensége kapcsán.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását