2024. május 4. - Mónika, Flórián

Nevetséges mesét adott elő a tolvaj

Fél óra leforgása alatt fogták el a rendőrök azt a két budapesti férfit, akik a rendőrség adatai szerint egy makói cég telephelyének irodájából az alkalmazott figyelmét elterelve vittek el 500.000 Ft-ot csütörtökön a délutáni órákban, majd a helyszínről
2008. szeptember 12. péntek 12:34 - Hírextra
A gyors bejelentést követően a makói rendőrök értesítették a környező kapitányságok ügyeleteit, melynek eredményeként alig fél órával később Hódmezővásárhely belterületén ellenőrzés alá vonták a gépjárművet, s annak két utasát. A két férfi először semmiről nem akart tudni, majd miután a kocsit tüzetesen átvizsgálták és a jobb első ajtó térképtartójából előkerült az 50 db 10.000 Ft-os, az egyikőjük egy elég fantasztikusnak tűnő magyarázattal állt elő. Elmondása szerint vásárlási szándékkal álltak meg barátjával a makói telephelyen. Míg társa az alkalmazottal nézelődött, addig ő a bejárat mellett lévő irodánál ácsorgott. Rövid idő telt el, mikor is két férfi rohant ki az irodából és az egyikőjük az ő látványától úgy megijedt, hogy kiejtett kezéből egy köteg pénzt. Mivel senki nem volt akkor a környéken, a budapesti férfi az elejtett pénzt magához vette és barátjával együtt eltávozott a helyszínről. Bár a rendőrök érdeklődéssel hallgatták a férfi verzióját, ettől függetlenül őket gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Ellenük az eljárást szabadlábon hagyásuk mellett folytatja a Makói Rendőrkapitányság.
Forrás: Objektív hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását