2024. május 6. - Ivett, Frida

Csisztu Zsuzsa aggódik

Boldogan figyeli, ahogy kisfia megteszi első lépéseit, de félelem is van benne. Krisztián 14 hónapos, és egy ideje elkezdett járni, ez teszi olyan emlékezetessé szülei számára ezt az amúgy nem kerek számot.
2008. július 27. vasárnap 11:27 - Hírextra
Ilyenkor az anyák amennyire büszkék csemetéjükre, annyi az izgalmuk is: úgy érzik, ettől a perctől kezdve ezer veszély leselkedik gyermekükre. Zsuzsa sem kivétel.

- Sosem fogom elfelejteni azt a pillanatot: Krisztián ott totyogott a kertünkben, én pedig először engedtem el a kezét - meséli meghatottan. - Tudom, hogy minden anyuka előbb-utóbb találkozik ezzel a boldog érzéssel, hát nálam most jött el. Mostantól viszont minden más lesz; a büszkeség és a boldogság mellett félelem is van bennem, hogy valami baja eshet a gyereknek.

Krisztián igazi kis örökmozgó, mindig mehetnékje van, s szinte egy percre sem képes megmaradni édesanyja ölében. Mindene a labdázás, a fogócska, a játék. Zsuzsa már kezdi megismerni, mi vár rá.

- Mostantól futhatok a kisfiam után, csak győzzem utolérni!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását