2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Öt évig volt fémcső a hasában

Bírósághoz fordul az a mosonmagyaróvári nő, akinek egy öt évvel ezelőtti műtét során mintegy 15 centiméter hosszú fémcső maradt a hasüregében - írta a Kisalföld szombati száma.
2008. július 5. szombat 14:54 - Hírextra
Az orvosi eszközt a helyi Karolina kórházban felejtették a fiatal nő hasában és ez év tavaszán ugyanabban a fekvőbeteg-intézményben találták meg egy másik műtét során - olvasható a lapban.

A hölgy az elmúlt fél évtizedben folyamatos fájdalmakkal küszködött, emiatt többször járt kórházakba, orvosi magánrendelésekre, még természetgyógyászhoz is fordult, mindhiába. A napilapnak adott interjúban elmondta: a rengeteg fájdalomcsillapító miatt nyelőcsőfekélye keletkezett. A fiatal nő 21 millió forintos kártérítési igényt nyújtott be a kórháznak, amely mindössze 3 millió forintot ajánlott fel. Ezt nem tudja elfogadni, ezért bírósághoz fordul - olvasható a Kisalföldben.

A kórház a felelősségét elismeri - nyilatkozta a főigazgató, aki nem zárja ki annak lehetőségét, hogy az ügyben peren kívüli megegyezés születhet.

Az öt évvel ezelőtti operációt végző orvos és az abban résztvevő műtősnő egyébként már nem dolgozik a kórházban. Ettől az esettől függetlenül távoztak évekkel ezelőtt az intézményből - jegyezte meg a főigazgató.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását