2024. május 11. - Ferenc

Fiktív szállítmányt fogtak a vámosok

Ismeretlen eredetű szállítmányt foglaltak le a rendőrök egy cseh teherautóban Szegeden, az üggyel kapcsolatban két magyar és két cseh férfi ellen indítottak eljárást - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t szombaton.
2008. július 5. szombat 18:13 - Hírextra
A Szegedi Rendőrkapitányság a Nemzeti Nyomozó Iroda információi alapján a csongrádi megyeszékhely belterületen ellenőrzött egy cseh forgalmi rendszámú tehergépjárművet még június 26-án éjszaka - mondta Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az alezredes közölte: a vizsgálat során megállapították, hogy a fuvarokmányok hamisak, fiktív személy nevére állították ki azokat, így a két cseh és két magyar állampolgárt előállították, majd kihallgatták. A hamisított okmányokat, valamint a mindezidáig ismeretlen eredetű szállítmányt - melynek szakértői vizsgálata folyamatban van - a rendőrség lefoglalta.

A két cseh és a két magyar férfivel szemben magánokirat-hamisítás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Azt, hogy mi volt a szállítmányban, sem a Csongrád megyei rendőrség, sem a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nem árulta el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását