2024. május 10. - Ármin, Pálma

A nagy visszatérést ünnepli a török sajtó

Csodálatos visszatérésről cikkez a török sajtó azt követően, hogy a labdarúgó-válogatott 0-2-ről fordítva 3-2-re nyert vasárnap a csehek ellen, s ezzel bejutott a negyeddöntőbe az Európa-bajnokságon.
2008. június 16. hétfő 09:56 - Hírextra
"0-2-től a győzelemig" - olvasható a Hürriyet címoldalán. A lap többek között arról ír, hogy örömmámorban úszik Törökország, s a csapat történelmet írt.

"Mint egy eposz" - lelkendezik a Milliyet, amely csodát emleget, és az egekig magasztalja Nihat Kahvecit, az est hősét, aki a 87. és 89. percben szerzett két góljával eldöntötte a mérkőzést. Az Eb-ről szóló vezércikk szerzője szerint ezek után, a negyeddöntőben nagyon nehéz dolga lesz a horvátoknak az önbizalmuk teljében lévő törökökkel szemben. "Ezek a játékosok nem hagyják magukat egykönnyen legyőzni" - áll a cikkben.

"Csehország out" - írja a Yeni Safak, egyben pedig kiemeli, hogy a török válogatott Európa legjobb nyolc csapata közé került.

"A török csoda, ez a büszkeség egész Törökországé" - véli az Aksam, amely már arról is beszámol, hogy a győzelem után az emberek az utcákra vonultak, és közös ünneplés kezdődött.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását