2024. május 3. - Tímea, Irma

Rubint Réka és a libatepertő

Rubint Réka otthon, családi körben látta vendégül a többieket, a kis Larával vásárolt, a csemeték segédkeztek a főzésben is, férje, Norbi pedig a vacsoránál szórakoztatta a társaságot.
2008. június 12. csütörtök 14:12 - Hírextra
Réka update menüt készített, a vendégek pedig megállapították, minden nagyon finom. Igaz, ebben nagy szerepe volt annak, hogy Réka előételként házi körözöttet, kolbászt, és libatepertőt szolgált fel, szigorúan olyan kenyérrel, ami nem hizlal.

„Gondoltam, hogy jó lesz a csapat, de azt nem, hogy ennyire” – sommázta Rubint Réka a forgatási hét eseményeit. Kozsóval, Demcsák Zsuzsával, Azurák Csabával és Kovács Áronnal együtt úgy döntöttek, habár vége a kötelező közös hétnek, ők mégsem akarják elveszíteni egymás társaságát, ezért külön, kamerák nélkül is találkoznak majd. Réka elárulta, habár ők otthon speciális étrendet követnek, mégis ő volt az, aki mindenhol mindent megevett.

„Mindössze kerültem a finomlisztet és a cukrot, de mindig mindenből repetáztam. Azt hitték, hogy én egy magokat és salátát rágcsáló fittneszasszony vagyok, de rájöttek, hogy nem így van. Ráadásul teljesen önmagamat tudtam adni, és ők megismerhették azt a Rékát, aki én otthon vagyok, a családommal és a barátaimmal.”



Rékának egész családja segített, amikor előkészült a főzésre, a kis Larával vásárolt be.

„A gyerekek ott voltak végig a főzésnél, Lara pedig jött velem a piacra is. Nagyon élvezte a bevásárlást, ő választotta ki a legszebb gyümölcsöket, zöldségeket, és ő húzta le a listáról azt, amit már megvettünk. Norbi pedig a vacsoránál volt jelen, és szórakoztatta a vendégeket.”

Rékáéknál senki nem tette szóvá, hogy az ételek nagy része Norbi speciális lisztjéből készült, mindent nagy élvezettel ettek meg, és a meghívott mixer által gyümölcsből és édesítőszerből készített alkoholos és alkoholmentes koktélokat is lelkesen fogyasztották.

Rubint Réka főztje csütörtökön, 20:15-kor kerül adásba a TV2 Hal a tortán című műsorában.
Forrás: Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását