2024. május 9. - Gergely

Elmaradhat a Sziget

Elmaradhat a Sziget Fesztivál Budapesten. Óbuda polgármestere szerint a Szigetre érkezők nagy közlekedési káoszt okozhatnak, s ez veszélyt jelenthet a kerület lakóira. A fővárosi csatornahálózat felújítása miatt ugyanis augusztus elsejétől lezárják a rakp
2008. június 11. szerda 12:58 - Hírextra
Bús Balázs Óbuda polgármestere szerint azonban így a Szigetre érkezők a szokottnál is nagyobb közlekedési káoszt okozhatnak, ez pedig veszélyt jelent a kerület lakóira - közölte.

Az index.hu információi szerint az óbudai önkormányzat kilátásba helyezte, hogy nem ad engedélyt az engedélyköteles építményekre az idei Sziget fesztiválon, mert a rakpart lezárása miatt a kerületre zúdul a rendezvény teljes forgalma. Az Index információi szerint az engedélyköteles építmények közé tartoznak a nagyobb, kétszáz főnél több embert befogadó sátrak, pavilonok, és természetesen a Nagyszínpad is.

Ezért, ha a szervezők rövid időn belül nem találnak megoldást a parkolásra, a polgármester megvonhatja a fesztivál sátorok építési engedélyét. A szervezők a Fővárosi Önkormányzat segítségére várnak.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását