2024. április 30. - Katalin, Kitti

A Védegylet nem ünnepelt a Magyar Gárdával

"A Hír Tv honlapján megjelentekkel ellentétben a korábban Sólyom Lászlót köztársasági elnöknek javasoló Védegylet Egyesület nem szervezett közös megemlékezést Szekszárdon a Trianon Társasággal" - áll a Védegylet Egyesület pénteken kiadott nyilatkozatában.
2008. június 6. péntek 13:10 - Hírextra
A Hír Tv honlapján megjelentekkel ellentétben a korábban Sólyom Lászlót köztársasági elnöknek javasoló Védegylet Egyesület nem szervezett közös megemlékezést Szekszárdon a Trianon Társasággal. Az eseményen sorfalat álló Magyar Gárdát szélsőjobboldali, gyűlöletkeltő, romaellenes megmozdulásai miatt egyenesen megvetjük, tevékenységük ellen másokkal együtt nyilatkozatban is tiltakoztunk.

A hír feltehetően a Szekszárdi Védegylet nevű társadalmi szervezetre utal, amelyhez szintén semmi közünk. Az ország más városaiban működő, a Védegylet szót nevükben feltüntető formációval sem állunk kapcsolatban. Ökopolitikai civil szervezetünk egyetlen helyi csoportja Szegeden működik.

Kiadó: Védegylet Egyesület
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását