2024. május 2. - Zsigmond

Hetedik lett Böczögő, Magyar visszatér a tornához

Az olimpiai induló Böczögő Dorina a hetedik helyet szerezte meg ugrásban a tornászok kínai Világkupa-viadalán.
2008. május 18. vasárnap 16:19 - Hírextra

A magyar versenyző - a hazai szövetség tájékoztatása alapján - ötödikként került be a döntőbe, ahol új ugrását hibátlanul mutatta be, a régiből pedig egy könnyített verziót adott elő. Produkciójára 13,825 pontot kapott.

Jól szerepelt korláton is, hosszú idő után először kiváló gyakorlatot adott elő, - ezzel a döntős mezőny első számú tartalékaként - kilencedik lett.

"Nagyon boldog vagyok, hogy az Eb után újra hibátlanul sikerült a nehéz ugrásom. Nagyon szoros volt a verseny, mindössze néhány század választotta el a helyezetteket egymástól. Legközelebb két hét múlva, a moszkvai VK-n versenyzek" - mondta Böczögő.

A sportághoz kapcsolódó hír, hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Magyar Zoltán visszatért a magyar tornaéletbe. A szövetség közgyűlése az elnökség határozata alapján általános alelnöki posztra nevezte ki őt.

"Nagy örömmel és lendülettel vetem bele magam újra a tornába. Céljaim között szerepel, hogy minél szebb és színvonalasabb versenyeket rendezzünk, ha pedig bármilyen feszültség adódik, annak rendezésében kívánok segíteni, továbbá részt veszek a marketingtevékenységben is" - fogalmazta meg céljait.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását