2024. május 3. - Tímea, Irma

OB díszvendéggel

A hétvégén rendezik a tornászok országos bajnokságát, mely a férfiak számára válogatóverseny is lesz egyben a májusi, svájci Európa-bajnokságra.
2008. április 18. péntek 12:46 - Hírextra

A viadalon - melyre a budapesti Tornacsarnokban kerül sor - indul az Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes Berki Krisztián lovon, illetve mind a hat szeren kipróbálja magát az olimpiai felkészülés közepén járó Gál Róbert.

"Az elmúlt időszakban többször voltam lent a férfiak edzésein, szerintem mindenki jó formában van, a gyakorlatokat már kilencven százalékos biztonsággal tudják - nyilatkozta az MTI-nek az olimpiai bajnok Magyar Zoltán. - Igaz, egy kicsit mindenki feszült, hiszen az országos bajnoki cím megszerzése mellett tét az Eb-csapatba kerülés is."

A nőknél ott lesz a mezőnyben a Gálhoz hasonlóan olimpiai résztvevő Böczögő Dorina, akinek célja minél több aranyérem begyűjtése.

Az összetett versenyt szombaton 10:30-tól, a szerenkéntit pedig vasárnap 10:30-tól rendezik. A szervezők reményei szerint a sportág olimpiai bajnokai közül többen - Tass Olga, Kertész Alíz, Köteles Erzsébet és Magyar Zoltán - kilátogatnak az ob-ra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását