2024. május 2. - Zsigmond

Amikor a nő dominál

Már épp alvásra készen térnél az ágyba, amikor a párodnak szexelni támad kedve. Nagyszerű. Ez azt jelenti, hogy mindent neked kell csinálnod…megint? A következőkben azokat a testhelyzeteket ismerheted meg, ahol a nő van domináns helyzetben.
2008. május 10. szombat 08:48 - Hírextra
 Neked csak hátra kell dőlnöd és hagyni, hogy elvégezzen helyetted minden munkát.

De várj! Hogyan tudnád őt meggyőzni, hogy ne úgy viselkedjen, mint egy diktátor? Mindössze annyit kell mondanod neki, hogy szeretnéd végignézni, ahogy szexi testével dolgozik rajtad. Egy pillanat alatt rajtad terem.

Ha a következő pozíciókat követitek, végig te irányíthatsz, persze észrevétlenül. Elvégre te vagy a férfi! Végig ő érzi majd magát nyeregben, ám a valóságban a te kezedben van az irányítás. Lássuk azokat a pózokat!

1. A lovaglást nem lehet megunni

Biztos vagyok benne, hogy volt már részed a jól bevált lovagló pózban. Feküdj le és húzd őt magadra úgy, hogy a térdével támaszkodjon. Akár egyenes törzzsel, akár rajtad fekve helyezkedik is el, a dolgát könnyen végezheti.

2. Fenékkel szemközt

Feküdj a hátadra, ő pedig kutya pózba úgy, hogy a feneke feléd nézzen. Helyezd a lábfejét a mellkasod mellé, így kényelmesen játszadozhat a férfiasságoddal, te pedig élvezheted a kilátást.

3. Guggolva

Miközben az ágyon fekszel, partnered guggoljon föléd. A térde helyett most a lábfejével mozogjon fel és le. De figyelj oda, hogy ez a póz edzett női lábakat igényel, különben pár percnél tovább nem fogja bírni.

4. Zárt lábakkal

Úgy ülj az ágyra, hogy a fenekedet a sarkadon pihentesd, a kezeddel pedig hátul támaszkodj meg. Húzd föléd a párod, aki közben térdel. A maximális behatolás garantált.

5. Háttal neked

Terpesztett lábakkal feküdj az ágyra, ő pedig háttal neked, üljön rád. A kezével meg tud támaszkodni az ágyon, közben pedig föl, le mozoghat rajtad.

6. Előre és hátra

Feküdj a hátadra zárt lábakkal, kicsit behajlított térddel. Ültesd magadra a párod, háttal neked. Most nem fel és le, hanem előre és hátra mozogjon. Ezzel a csiklót és a G- pontot egyszerre veszitek célba. Mi mást akarhat még egy nő?!

7. Könnyű popsifogás

Úgy feküdj le, hogy a lábaid terpeszben pihenjenek az ágyon, a partnered pedig rajtad, összezárt lábakkal. Mozoghat előre-hátra, fel is emelkedhet vagy akár egyszerre a kettőt. Hogy mi a te dolgod? Mindössze annyi, hogy kedved szerint markolászd a hátsóját.

Próbáljátok ki mind a hetet!

Ha a partnered eljutott a csúcsra, egyszer-egyszer vedd át az irányítást és kerülj te fölébe. Így megmenekülsz az egész éjszakás fárasztó munkától, ő pedig hamarabb átéli az orgazmust, miközben te irányítasz. Majd hagyd őt uralkodni.
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását