2024. április 29. - Péter

Szakkiállítás és vásár

Egészségügyi tanácsadásokon és szűrővizsgálatokon is részt vehetnek az érdeklődők a rehabilitációs, idősgondozási és otthonápolási szakkiállításon és kongresszuson, amely pénteken kezdődött Budapesten a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.
2008. május 9. péntek 15:14 - Hírextra

A látogatók tanácsadásokon, továbbá délelőtt 10 és este 6 óra között szűrővizsgálatokon is részt vehetnek az allergológia, a szemészet, az onkológia, a szív- és érrendszeri betegségek és az urológia pavilonjánál, s megismerkedhetnek a hagyományos kínai orvoslással is.

Kihelyezett ügyfélszolgálatot tart többi között az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, az Országos Rehabilitációs és Szociális Szakértői Intézet, valamint a Szociális és Munkaügyi Minisztérium.
A szakkiállításon lesznek nagyközönségnek szóló előadások, szakembereknek szóló továbbképzések, valamint sportprogramok.

A rendezvényt megnyitó Simon Gábor, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára a társadalmi befogadás fontosságára hívta fel a figyelmet. Mint mondta, a komplex rehabilitáció azt is jelenti, hogy a rehabilitáció nem csak egy ember vagy egy család ügye, társadalmi összefogással kell a rászorulók életét könnyebbé tenni.

A rehabilitációban és gondozásban a civil szervezetek nélkülözhetetlenek, ezért szükséges, hogy partneri együttműködés jöjjön létre a civil szervezetek és az ezzel foglalkozó kormányzati szervezetek között - tette hozzá az államtitkár.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását