2024. április 30. - Katalin, Kitti

A TETA felvásárolta a VT-SOFT-ot

2008. május 8-án a lengyel TETA S.A. 31,5 millió zloty vételár megfizetésével 86 százalékos részesedést szerzett a szoftverfejlesztéssel és humánügyviteli szolgáltatással foglalkozó VT-SOFT Kft-ben. A varsói tőzsdén jegyzett lengyel szoftvercégnek ez volt
2008. május 9. péntek 11:33 - Hírextra
A VT-SOFT tevékenységi körébe humánügyviteli szoftverek fejlesztése, implementációja és az ahhoz kapcsolódó outsourcing szolgáltatás nyújtása, valamint kormányzati intézményi projektek megvalósítása és rendszerfelügyeleti szolgáltatás (system management) tartozik. Célunk, hogy a VT-SOFT HR-megoldások tekintetében mielőbb piacvezetővé váljon Magyarországon, ezt következően pedig megkezdődhessen a terjeszkedés a környező országok piacain. A VT-SOFT szaktudása és a humánerőforrás menedzsment terén meglévő tapasztalatunk alapján van okunk remélni, hogy vállalatcsoportunk Közép-Kelet-Európa egyik vezető HR-megoldás szállítójává válik a következő két évben - fogalmazott Jerzy Krawczyk, a TETA elnöke. A VT-SOFT ügyvezetése két fővel kiegészült: Marek Kaminski a TETA gdynai implementációs központjának korábbi igazgatója a társaság stratégiai irányítását kapta feladatul, Juliusz Zukowski, a TETA tőkebefektetési igazgatója pedig a pénzügyi kontrollért felelős.

VT-SOFT vezetése folytatni és fejleszteni kívánja a társaság valamennyi üzleti tevékenységét. A VT-SOFT mostani tevékenysége jól egészíti ki a TETA meglévő portfolióját. Mivel termékkínálatunk lényegében már most is egységesnek tekinthető, így nem kívánunk semmi forradalmi változást végrehajtani ezen jól működő szervezetben - jelentette be Marek Kaminski.
Forrás: OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását