2024. május 7. - Gizella

Amy Winehouse még nem áll készen

Ez a kijelentése természeten nem a bulikra vonatkozik, hanem az új albumra. Az elmúlt évtizedek kultusz filmjeinek újabb és újabb folytatásához, nem csak a főszerepekért folyik nagy harc, hanem a főcímdalokért is. Nincs ez másképp a több évtizede sikert s
2008. május 5. hétfő 14:08 - Hírextra
Olyan nagyok hangjait hallhattuk a 007-es ügynök kalandjai során; mint például Madonna, Tina Turner, vagy legutóbb David Arnold.

A legújabb Bond filmnek ismét a szőke, sármos Daniel Craig lesz a főszereplője, és a legutolsó híresztelés szerint a főcímdalt Amy Winehouse írta és énekelte volna. Az énekesnő producere, Mark Ronson megerősítette, hogy a film készítői valóban felkérték, hogy készítsen egy demófelvételt a filmhez. Mark és Amy elő is álltak egy hatvanas évek hangzású dallal, amiről úgy érzik, hogy tökéletesen alkalmas volna Bond-főcímdalnak, ám hivatalosan még nem kaptak értesítést arról, hogy mi erről a producerek véleménye.

Egy másik pletyka szerint azonban ismét Amy komolytalanságán bukott el a dolog. Mark ugyanis a minap egy tévéinterjúban bevallotta, hogy bár megpróbáltak egy kicsit zenélni a stúdióban, ám Winehouse nem bírta sokáig a strapát. – Amy még nem érzi magát készen arra, hogy ismét belevesse magát egy új album, vagy akárcsak egy új dal felvételébe. A züllött életű lány szóvivője mindezt cáfolta, ő azt állította, hogy az énekesnő jobb formában van, mint valaha, csak azért nem készültek még el a Quantum of Solace betétdallal, mert a lány szeretné beleszőni saját stílusát. Az igazság valahol félúton lehet…
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását