2024. május 4. - Mónika, Flórián

MDF: Az SZDSZ hozzon egyételmű döntést

Az MDF ismételten felszólítja az SZDSZ-t, hogy a jelenleg még kisebbik koalíciós párt vasárnapi küldöttgyűlésén a koalícióból való kilépés megerősítése mellett részletesen számoljon el "a fogyasztással", vagyis azzal, hatéves kormányzati megbízatása alatt
2008. április 25. péntek 13:41 - Hírextra

Csapody Miklós, a demokrata fórum parlamenti képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón azt mondta, a három liberális tárcavezető mellett ilyen beszámolókat várnak a kormányzati szervekbe igazgatósági vagy felügyelő bizottsági tagnak delegált szabaddemokratáktól is.

Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: nem színes grafikonos, apró betűs beszámolókat várnak, hanem részletes elszámolást.

Az említett igazgatósági és felügyelő bizottsági pozíciókra kitérve Csapody Miklós úgy fogalmazott: magától értetődő, hogy ha a koalíció felmondása után helyükön maradnak a szabaddemokraták, akkor a parlamenti ellenzéknek, a Fidesznek, a KDNP-nek és az MDF-nek is delegálnia kell tagokat. Hozzátette: ha erre nem kerül sor, akkor a törvényhozás bizottságaiban az SZDSZ-es tagok és vezetők ne minősüljenek ellenzékieknek, hanem a kormányoldal kvótáját terheljék.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását