2024. május 4. - Mónika, Flórián

Critical Mass határok nélkül

Hétvégén Esztergomban is Critical Mass felvonulás szerveződik. Ez a demonstráció attól is különleges, hogy a mozgalom történetében először kerül megrendezésre nemzetközi akcióként. A felvonulás csúcspontja természetesen megint a bicikliemelés, ezúttal a
2008. április 24. csütörtök 14:03 - Hírextra
A felvonulás a szlovák és magyar városrészt is érinti. A szervezők reményei szerint mindkét oldalról sok helyi biciklista csatlakozik a menethez, de már Budapestről is túrákat szerveznek a kerékpárosok. A vasárnap Budapesten 80 000 biciklistát aktivizáló Critical Mass mozgalom egyre több vidéki nagyvárosban lép fel a kerékpározás népszerűsítése, és feltételeinek javítása érdekében. A Magyarország és Szlovákia közötti régiós kapcsolatok fejlődése, a határok átjárhatósága kiváló alkalmat nyújt egy ilyen újszerű, és hagyományteremtő megmozdulásra, ami a két ország közti közösségi kapcsolatok további fejlődését is segítheti.

Sajtókapcsolat:

Tkacs Lajos
szervező
0670 250 30 30
tkacslajos@freemail.hu
www.criticalmass.hu
Kiadó: Hajtás Pajtás Közhasznú Egyesület
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását