2024. május 7. - Gizella

A Karmatronic ismét egy világsztárnak remixel

Az amerikai SonyBMG felkérésére az olasz-magyar producerpáros, a Karmatronic ismét egy világsztárnak remixel. Beyonce, Shakira és Amerie dalai után az Achilles Sparta és Krajczár Péter alkotta duó ezúttal Kelly Rowland "Daylight"-ját remixeli.
2008. április 17. csütörtök 13:45 - Hírextra

A volt Destiny's Child-os énekesnő menedzsmentje immár második alkalommal kereste meg a srácokat - korábban ugyanis készítettek már egy feldolgozást a "Like This" című Kelly számhoz.

Ehhez hasonló együttműködés a fehér hollónál is ritkább a magyar zenei életben, főleg, ha azt nézzük, hogy a Karmatronic az amerikai SonyBMG (Columbia) megbízásából, Kelly menedzsmentjének felkérésére készítette a feldolgozást. A magyar duó korábbi munkáinak, illetve amerikai kapcsolatainak köszönheti a felkérést, hiszen a közelmúltban már több remixet készítettek Amerie-nek (Take Control), Shakira-nak (Beautiful Liar), Beyonce-nak (Irreplaceable, Ring The Alarm). A hosszú távú együttműködést mégis a Dreamgirls című remix album alapozta meg a Karmatronic és a SonyBMG között, hiszen a 3 milliós eladást produkáló, 7 trackes album 2 dala is a magyar-olasz duó keze munkáját dícséri.

Hasonlóan jó volt a fogadtatása az új Kelly Rowland remixeknek is - a tervezett egy feldolgozás helyett rögtön két Karmatronic Remix (radio és club version) is megjelent az Egyesült Államok területén terjesztésre kerülő "Daylight" maxi lemezen. A siker már most garantált, hiszen a 3 héttel ezelőtti megjelenést követően a "Daylight" jelenleg az előkelő 11. helyen áll a Billboard Chart-on! A magyar sikert még jobban mutatja, hogy az amerikai stáb által készített "Daylight" Karmatronic remixklipet világszerte promóciótálják, amelyet megnézhettek itt http://www.youtube.com/watch?v=r5MwfK1hWOI . Illetve a dalt letölthetitek: itt http://www.rhapsody.com/kellyrowland/daylighttheremixep

Forrás: MTI-OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását