2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

A császárok és királyok útján

Regensburgtól Budapestig ábrázolja a Dunát, a legfontosabb utakat és kerékpárutakat, valamint az érintett városok nevezetességeit egy jövőre magyar nyelven is megjelenő brosúra - közölték az ARGE - Strasse der Kaiser und Könige (Császárok és Királyok Útja
2008. április 11. péntek 18:55 - Hírextra
Az osztrák székhelyű nemzetközi szervezet - amelynek a Magyar Turizmus Zrt. is tagja - már több mint 50 éve népszerűsíti a Duna menti országok turisztikai kínálatát.

A tájékoztatón részt vettek a patinás egyesület vezetői, Friedrich Bernhofer elnök és Petra Riffert főtitkár. A gyűlésen a Duna menti túraútvonalak és az UNESCO világörökségek turisztikai hasznosításáról tárgyaltak, valamint elfogadták a jövő évi linzi, illetve a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa program promóciós eszközökkel történő támogatását.

Az egyesület idén két úti zsebkönyvet is megjelentetett, az egyik a Duna - Császárok és Királyok Útja, amely elsősorban a szakmának szól, a másik pedig a nagyközönség részére készült Duna, eredettől a torkolatig című kiadvány.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását