2024. május 2. - Zsigmond

Támadják Max Mosleyt

A Bahreini Nagydíj előtt több F1-es istálló is közleményt adott ki az FIA-vezét szexbotrányával kapcsolatban.Bár a brit News Of The World által "leleplezett" Max Mosley már kijelentette, hogy nem kíván lemondani elnöki posztjáról, az FIA első embere újabb
2008. április 3. csütörtök 14:18 - Hírextra
A Honda, a BMW, a McLaren és a Toyota is hivatalos közleményben reagált a történtekre, és mindannyian Mosley ellen foglaltak állást.

- A nyilvánosságra került felvételek tartalma szégyent hozott Max Mosleyra. A McLaren a lehető legkomolyabban elhatárolódik az esettől, amely megkérdőjelezi Mosley hitelességét mind magánemberként, mind az FIA elnökeként. A következményeket vállalni kell, várjuk az FIA döntését az ügyben - áll a McLaren közleményében.

- A Toyota Motorsport nem tolerál semmiféle olyan viselkedést, amely sérti és aláássa a Forma 1 imidzsét, kifejezetten nem tűri a rasszista, antiszemita megnyilvánulásokat. A sportélet és az üzleti élet magas rangú vezetőitől elvárás a magánéletükben is, hogy méltóan viselkedjenek tisztségükhöz. A tények ismeretében az FIA-nek kell eldöntenie, hogy Mosleynak megvan-e a morális alapja az elnöki poszt betöltéséhez - közölte a Toyota.

A Honda és a BMW is hasonló tartalmú közleményt adott ki, és szintén jelezték, hogy a motorsport érdekében elvárják Max Mosley távozását a posztjáról.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását