2024. május 2. - Zsigmond

Ecclestone: Hagyja ki Bahreint a náci szado-mazochista

Nem javasolja a hétvégi Bahreini Nagydíj helyszíni megtekintését a szexbotrányba keveredett Max Mosleynak a Forma-1-et irányító Bernie Ecclestone.
2008. április 1. kedd 12:33 - Hírextra
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) ugyancsak angol elnöke a News of the World című lap beszámolója szerint öt, náci kosztümbe öltözött prostituált társaságában szado-mazochista orgián vett részt.

"Mosley a jelenlétével csak elvonná a figyelmet a futamról, és olyasvalamire irányítaná rá, amihez senkinek semmi köze. Ráadásul valószínűleg a királyi családnak sem tetszene a felbukkanása" - jelentette ki a 77 éves Ecclestone, hozzátéve, hogy nem tartja szükségesnek honfitársa lemondását.
Az F1-főnök attól is eltanácsolta Mosleyt, hogy pert indítson a csaknem ötórás szexvideó miatt, mondván: azzal csak további alapanyagot szolgáltatna a sajtónak.

A FIA-t 1993 óta vezető Mosley egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, de ügyvédei már vizsgálják a lehetőségeket. Az esetet tovább bonyolítja, hogy a sportdiplomata - akit brit zsidó szervezetek máris lemondásra szólították fel - édesapja az 1931-ben létrejött, majd betiltott fasiszta feketeinges mozgalom alapítója volt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását