2024. május 7. - Gizella

Versenyeztek, hogy ki a büdösebb

Egy alaszkai fiú, Ben Russell diadalmaskodott az idei tornacipőbűz-bajnokságon az Egyesült Államokban. Russell nagy jövő előtt áll a sportágban, mivel csak 15 éves, és ki tudja, mit hoz ki még a lábából.
2008. március 19. szerda 11:40 - Hírextra

Az egészen pontosan "Rohadt tornacipő" elnevezésű verseny döntőjét Vermont államban, Montpelier városában tartották az idén.Russell hét versenyzőt utasított maga mögé több "orrhosszal".

A tavalyi bajnokságon egyébként női győzelem született és még zsengébb versenyző diadalmaskodott: a mindössze 13 éves Katharine Tuck. Versenylábbelije már kinézetre is iszonyú volt, igen lestrapált, és a külcsín nem hazudtolta meg a belbűzt. A zsűri ezt a finom összhangot is nagyra értékelte, bár elsősorban a szag alapján határozta meg - nem kevés fintorgással - a végső sorrendet.

"Nagyon büszke vagyok a kis büdösre!" - ujjongott a lány anyja.
A tornacipőbűz-bajnokságot, amelyet immár 33. alkalommal rendeztek meg az Egyesült Államokban, lábszagtalanító termékek gyártói szponzorálják.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását