2024. április 26. - Ervin

Zséda élvezetei

Zséda nagyon élvezi az anyaságot. Még csak fél éve adott életet kisfiának, Nimródnak, az anyaságot azonban egyre jobban élvezi.
2008. március 13. csütörtök 15:42 - Hírextra
Nagyon jól megvagyunk. Először is, gyönyörű. Mint minden anyukának, nekem ő a legszebb és legédesebb gyermek. Egyre jobban összeszokunk, és már az éjszakázást is kezdjük elhagyni.

A babázás mellett azonban a munkára is jut idő. Folyamatosan fellépésekre kérik fel az énekesnőt.

- Elég rangos eseményre kaptam ajánlatot, amit nem tudtam visszautasítani, habár nem nagyon terveztem, hogy mostanában térek vissza. De ez a davosi fellépés visszautasíthatatlan volt. Hiába mondtam, hogy van egy akkoriban még 4 hónapos kisfiam, közölték, hogy gyerekágy, babakád van, és ez nem okoz nekik problémát.

Az esemény azért volt elég nagy szám, mert Angela Merkelnek rendezték egy szállodában, a svájci Davosban, a világgazdasági fórum keretein belül.

- Egy 20 perces előadást tartottam, amelyben 5 szám szerepelt, s csak zongora kíséretem volt. Mindegyiket angolul énekeltem. Mivel egy német autógyár támogatta a rendezvényt, így az autócég egy kocsijának prezentációs dalát is elénekeltem, más világslágerekkel egyetemben.

Az eseményen más hírességek is jelen voltak.

- Találkoztam Coelhoval, aki gratulált is nekem. Valamint, ami meglepett, mert csak a Bunte nevű német magazin parti rovatában fedeztem fel, Naomi Campbell is részt vett az estélyen. El akartam hozni az újságot nektek, de sajnos kiment a fejemből.

Miközben Zséda énektudásával bűvölte el a nagyközönséget, fia, Nimród édesdeden aludt a szállodai szobában egy bébiszitter felügyeletében. Az énekesnő nagyon élvezi az anyaságot, így sok kérdésben még dönteni sem tudott.

- Fél év telt a születése óta, és rengeteg időt töltünk együtt, mégis úgy gondolom, hogy még szeretném őt babusgatni, így a bölcsödébe nem hiszem, hogy beadom. Óvodába biztosan járni fog, de addig még van idő bőven. Emellett dolgozgatunk, de csak annyit, amennyi összehozható az anyaszerepemmel, minden percét élvezni szeretném ugyanis az anyaságnak.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását