2024. május 2. - Zsigmond

Baranyába költözik a Boney M énekese?

A baranyai Liptódon vett házat Liz Mitchell, a legendás Boney M együttes énekese a településen terjedő szóbeszéd szerint - írta szerdán az Új Dunántúli Napló.A kétszáz lelket számláló Liptód polgármestere, Pfeiffer Tibor a lap újságírójának azt mondta: ne
2008. március 12. szerda 10:14 - Hírextra

Biztosan békében szeretné élni az életét, és ezt tiszteletben tartja.

A megkérdezett helybéliek egy része nem volt biztos abban, hogy Liz Mitchellnek van háza Liptódon, mások állították: ő a tulajdonos. Elmondták, hogy a színesbőrű nő férjével érkezik a településre, s néhány hetet tölt ott. Zárkózottan viselkedik, maga jár bevásárolni, igaz, magyarul egy szót sem tud.

Kiderült az is, hogy párjával korábban szívesen időztek a falu kocsmájában, és amikor az bezárt, eljártak egy-két helybéli pincéjébe. Valaki egyszer pörköltet is főzött nekik bográcsban. Az étel csípős volt, de a hölgy evett belőle.

A lap munkatársának tudomása szerint a házat nem Liz Mitchell, hanem egy vele azonos családnevű nő vette meg - olvasható a baranyai napilapban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását