2024. május 3. - Tímea, Irma

Szinkronkorcsolyázó VB az Arénában

A március utolsó hétvégéjén a Papp László Sportarénában sorra kerülő szinkronkorcsolyázó-világbajnokságra 17 ország 22 csapatát várják a szervezők.
2008. március 4. kedd 13:21 - Hírextra
A Gyakorló Jégcsarnokban tartott sajtótájékoztatón kiderült, a magyar csapat története legjobb eredményét szeretné elérni, ez azt jelenti, hogy a 10-13. hely megszerzését tűzte ki célul. Az eddigi nyolc vb-n 2005-ben volt a legeredményesebb az együttes, amely akkor 16. lett.

"A javításra minden esélyünk megvan a mostani szezon nemzetközi versenyei alapján, hiszen a csapat stabilan képes a 150 pontos eredményre, amely korábban elképzelhetetlen volt" - mondta Sinka Erika, a 20 fős válogatott menedzsere.

A március 28-29. közötti eseményre már kaphatók a jegyek a Ticketpro, a TicketA és a Concert and Media jegyirodáiban. Lehet napijegyet váltani, illetve mindkét napra érvényes bérlet is kapható. A pénteki megnyitón fellép Sebestyén Júlia Európa-bajnok műkorcsolyázó és Fonyó Barbara énekesnő, színésznő.

A csapatokat 20 fő alkotja, de mind a rövidprogram, mind a kűr során csak 16-an lehetnek a jégen. A pontozási rendszer szinte ugyanolyan, mint a műkorcsolyáé. A magyar válogatott Miskolcon napi 2x1,5 órás jeges edzéssel, tánc- és balettórákkal készül a megméretésre Tóth Zoltán korábbi műkorcsolyázó és edzője, Kulcsár Zsófia irányításával.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását