2024. április 29. - Péter

Buli után kizuhant az ablakon a 13 éves fiú

Házibulit tartottak egy harmadik emeleti lakásban Mosonmagyaróváron, ahonnan eddig tisztázatlan körülmények között kizuhant egy 13 éves fiú - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.
2008. március 3. hétfő 10:59 - Hírextra

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a lakásban fiatalok szórakoztak még szombaton. A szerencsétlenül járt fiú egyedül tartózkodott abban a szobában, ahonnan kizuhant, s társai egy idő múltán már csak azt vették észre, hogy a szoba üres, ő pedig az épület előtt, a fűben hever.

Miután lementek érte, feltámogatták a lakásba, s szóltak a szüleinek, hogy rosszul van, haza kellene vinni. A fiú hazaérve viszont egyre rosszabbul lett, de ezt a szülei - akik állítólag nem tudtak arról, hogy a fiuk kiesett az ablakon - annak tulajdonították, hogy esetleg túl sok alkoholt fogyasztott. A gyereket a mentők kórházba szállították, ahol megfigyelésre benn tartották. A fiú a kórházban meghalt.
A rendőrség igazságügyi orvos szakértő közreműködését kérte a halál okának megállapítására - mondta Kocsis Tünde alezredes.

A tragikus eset körülményeit a rendőrség vizsgálja - közölte az MTI érdeklődésére hétfőn Csokán Csaba alezredes, a mosonmagyaróvári rendőrkapitány. Hozzátette: a boncolás eredménye több kérdésre választ ad minden bizonnyal a történtekkel kapcsolatban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását