2024. május 2. - Zsigmond

Hajrá lilák!

Az olíva és a csokoládé a legkedveltebb bőrápoló alapanyag, a sminkben pedig a lilák különböző árnyalatai és a szürkék hódítanak a 2008 tavaszi, nyári divatban - tudta meg az MTI munkatársa Simó Gabriellától, a legnagyobb magyar kozmetikai nagykereskedelm
2008. február 28. csütörtök 08:40 - Hírextra

A lilák mellé a szépen árnyalt ajakrúzsok pikáns színpárost alkotnak. Ismét feltűnik az élénk kontúros, hangsúlyos száj. A nyár divatszíne lesz még a mályva és a szürke is. Ez utóbbi árnyalatai ugyancsak kedveltek a felsőruházatban is.
Nem ritka, hogy a szempillaspirál a

A szemhéjfesték színével harmonizál. Örök jó tanács: a köröm a rúzs színével legyen azonos.
Ma már a dekorkozmetikumoktól sokkal többet várnak el annál, minthogy élénkítsék, színezzék az arcot. Egy mai sminkalapozónak nemcsak az a feladata, hogy elfedje a bőrhibákat, de például az is, hogy extra nedvességet juttasson a bőrbe, így nem szükséges az alapozó alá hidratáló krémet használni.

A legújabb ajakdúsító rúzs és szájfény alapozó inkább mattító hatású, kissé púderes, így felkészíti az ajkat a későbbi rúzsozásra. A rúzsok között az ecsettel felvihetők is egyre inkább terjednek, amit a profi filmgyári sminkesektől vett át a kozmetikai ipar.

A szempillaspirálok között is van olyan, amelyik csak megalapozza a pillákat a spirálozásra. Érdekesség a szempillaspirállal kombinált vagy önállóan is használható szemöldökformázó gél, amely ívelt formába szedi a kócos szemöldököt.

Az egyik új fajta szemhéjpúder olyan formájú, mint egy hosszabb rúzsrudacska, egy hüvelykujj-mozdulattal kinyitható, majd visszacsukható. Bársonyosan púderes textúrája csomómentes hatást kelt.

A kozmetikusokat ennél is jobban érdekli, hogy milyen állapotban van a bőr, amelyet majd sminkelni kell. Minden évben újabb és újabb bőrfiatalító, ránctalanító eljárások tűnnek fel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Pelikán József
2009. május 25. 11:48
akkor ez tavalyi kollekciÓ, dear "Csé"? ;-)) ;-P
(megmaraTT? sok ilyen kell egy bemondónak ugye...) ;-P

http://iwiw.hu/pages/main/imageview.jsp?imageID=111532351&ownerID=8867029&size=0&type=user
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását