2024. május 9. - Gergely

Robbangat a nagyi

Csak hozzáér az elektronikai eszközhöz, s az máris felrobban - állítja egy 60 éves brit asszony, ám szakemberek kétlik, hogy ez megtörténhet. A Telfordban élő Mavis Price azt állítja, hogy már fél évszázada, vagyis az ötvenes évek óta robbannak szét a kez
2008. február 27. szerda 09:45 - Hírextra
Emiatt sok ezer fontot kellett arra költenie, hogy újakat vásárolhasson.

Az asszony azt állítja, hogy túl sok statikus elektromosságot hoz létre a teste, ezért szokott baj történni. Statikus elektromosságot kísérletképpen állati szőrme és valamilyen más anyag összedörzsölésével lehet kiváltani.

"Először az ötvenes években történt, hogy bedugtam a tévé csatlakozóját a konnektorba, erre azt vettem észre, hogy a fal fekete lett, a tévé nem működött, és a csatlakozó darabokban volt. De porszívókkal, vasalókkal és egyebekkel is gyakran hasonlóan járok azóta. Néhányan azt mondták, menjek el orvoshoz ezzel a problémával, de nem hiszem, hogy egy orvos tudna segíteni" - mondta Price, aki, ha elektromos készüléket vásárol, az első szempont, amire figyel, hogy visszaveszik-e a "meghibásodott" terméket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását