2024. május 5. - Györgyi

Új szakmai program

A Magyar Triatlon Szövetség (MTSZ) új szakmai alapokra helyezi a sportágat, amitől azt reméli, hogy nemcsak a korosztályos versenyzők érnek el nemzetközi sikereket, hanem a felnőttek is.
2008. február 15. péntek 14:39 - Hírextra
Ennek keretében az MTSZ pályázatot írt ki szakmai igazgató posztra, a nyertes április elsejétől, határozott idejű, 2 plusz 2 éves szerződést kap, s feladata a teljes szakmai munka irányítása és szervezése lesz. Az érdeklődők március 3-ig nyújthatják be pályázatukat.

A program másik sarokpontja szerint a jövőben csak az képviselheti a magyar színeket világversenyen, aki teljesíti a szövetség által rendezett felmérőn a korosztályának megfelelő úszó- és futószintidőt, valamint két alkalommal részt vesz a háromnapos sportági teszten is.

Czencz Péter főtitkár arról is beszámolt, hogy eredetileg szerdán kellett volna határoznia a kormánynak a Városligeti Műjégpálya teljes rekonstrukciójáról, de ez nem történt meg, ugyanakkor úgy tudja, jövő szerdáig megszületik a pozitív döntés. Ez azért lenne fontos a szövetségnek, mert a műjégpályája az egyik leendő helyszíne a 2010-es, budapesti világbajnokságnak. A projekt részeként kimélyítenék a területet, így ott rendezhetnék az úszást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását