2024. május 4. - Mónika, Flórián

A hó fogságában a sztárok

Kovácsovics Fruzsi és a többi sztár vidámnak induló síelése kellemetlen véget ért. Az RTL Klub Média Kupáján több magyar híresség is részt vett. Kovácsovics Fruzsina, Debreczeni Zita, Héder Barna, Világi Péter, Kokó, Hajas László, a Tóth lányok, Pál Zoli
2008. február 1. péntek 07:26 - Hírextra
- Innerkremsben vagyunk, nem tudtunk hazamenni – mesélte a Netbulvárnak Deák Orsolya, a Havazin szerkesztője. – Úgy volt, hogy vasárnap elhagyjuk a szállást, de hatalmas hóvihar támadt, nem tudtunk elindulni. Két út vezet le- és felfelé, mindkettő járhatatlanná vált, mindenütt gallyak, ágak, a szél sorra csavarta ki a fákat.

A kis csapat tehát még egy éjszakát Ausztriában maradt. A Tóth lányok és a Csillag születik műsorából ismert Pál Zoli nekivágtak a hazaútnak, de a többség a hó fogságában ragadt. Többek között Kovácsovics Fruzsina is.

- Nagyon élveztem a síelést, remek társasággal utaztunk. Az már megrémített, hogy rettenetes hóvihar támadt, nagy erejű szél fújt, körben pedig hatalmas hegyek. Ijesztő, hogy nem tudunk hazajutni, egy kis faluban ragadtunk, elzárva a külvilágtól. Telefonáltam anyukámnak, megnyugtattam, hogy minden rendben, de azért aggódik. Először mindenki ledöbbent a történteken, de aztán igyekeztük vidáman elütni az időt, buliztunk is egy jót. Ez a vihar nem vette el a kedvem a havas tájaktól, ezután is szívesen húzok sílécet – mondta Fruzsi.

A síelők végül - bár a tervezettnél egy nappal később - mindannyian épségben hazatértek!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását